Hazır | Konular | Kitaplar

Performans Ödevi Nasıl Hazırlanır?

Performans Ödevi Nasıl Hazırlanır?



Performans ödevinin nasıl hazırlanacağını kısaca açıklayalım.


hazircevap.net adresinde olman senin için şans.

Performans ödevinin nasıl hazırlanacağını kısaca açıklayarak, hazircevap.net'e gelenlere sonuna kadar destek olacağımızı hatırlatalım.

bir defa hepsi için büyük boy renkli birer karton al

kartonu ikiye katla. ve soldan açılan bir defter gibi düşün.

içte kalan kısmlarına sol üstten başlayacak şekilde yazılar yazarak ve resimler yapıştırarak ödevi bitirmelisin.

Tabii ki, bu yazılar ödev konusunu baştan itibaren düzenli bir sıraya göre anlatan yazılar olmalı.

Bir de bu yazılarda yer alan olayların bazılarının resimlerini küçük ebatlarda( 1 dosya kağıdına 5-6 ya da 7-8 resim sığacak kadar olmalı) internetten indirip bir dosyaya kaydederek çıktı almalısın.

bu çıktıda yer alan resimleri, makasla kesip, yazıları yazdıkça aralarda resim yapıştırma yerleri bırakarak resimleri de o boşluklara yapıştırmalısın.

mesela, atatürk kronolojisi için doğumundan itibaren hayatını adım adım anlatan yazıları sol üstten başlayacak şekilde yazarsın. 1881'de selanikte doğdu. hemen bu yazının altına veye yanına selanikteki evinin resmini internetten çıkarıp, uhu ile yapıştırmalısın. sonra doğumundan sonraki bazı olayları yazıp, okula başlayana kadar ki başından geçenleri resimden sonra yazmaya devam edersin.

rüştiyeye şu yıl başladı, hemen yanına yada altına internetten çıkardığın m.kemal rüştiyede resmini kesip yapıştırmalısın.

devamında okul hayatı ile ilgili yazıları yazmayı sürdürürsün, derken askeri okul, onunla ilgili resim, yazılar... bu şekilde hayatındaki gelişmeleri yazarsın,
neticede tüm ödev bitene kadar hayatının önemli olaylarını elle o kartona ya direk yazarsın yada, dosya kağıdının yarısından küçük parçalardaki beyaz kağıtlara elle yazarak bu yazıları kartona yapıştırırsın, tabi arada konuyla ilgili resimlerde yapıştrılmalı.

ayrıca bu resimler, hepsi aynı yere yapıştırlmayıp, konu anlatımlarının aralarına birer tane serpiştirilerek dağıtılmalıdır.

içte kalan 2 sayfada ödevi bitirmek gerekir.

bu büyük kartonla olan ödev. istersen aynı yöntemi daha küçük kartonlarla iç içe iki kartonu katlayarak da yapabilirsin. o zaman ödev 6 sayfaya yapıştırılarak yapılmış olur.

bu hemen hemen bir çok derste geçerli bir yöntem.

diğer performens hazırlama taktiklerini de daha sonraki yazılarımızda bulabilirsin

başarılar

başka yardıma ihtiyacınız olan bir durum olursa, aşağıdaki yorum bölümünden belirtebilirsiniz.

1 yorum

performans ödevleriini dosya haline nasıl getrebilirim

bana yardımcı olur musunuz



musunuz

23.11.2013 - Ziyaretci